assessors laborals

Assessorament laboral

Li oferim un servei d'assessoria laboral d'empreses personalitzat i ajustat a les seves necessitats, oferim el nostre major compromís i diligència en el tractament dels seus assumptes amb el personal de la seva empresa. Els nostres assessors laborals li aporten solucions pràctiques i de fàcil aplicació, evitant conflictes laborals, obtenint així el màxim rendiment en el dia a dia de l'empresa.


Assessorament laboral

Assessorem als nostres clients sobre costos laborals, nombre òptim de treballadors, estudi de costos laborals, estudi de les diferents modalitats de contractació

Gestió laboral

Gestionem tots els aspectes laborals relacionats amb la seva empresa: afiliació d'autònoms, inscripció de l'empresa a la Seguretat Social, baixes mèdiques, confecció de contractes, altes i baixes.

Declaracions

Confecció de declaracions trimestrals d'IRPF, resum anual, certificats de renda per treballadors i professionals.

Confeccions i liquidacions

Confecció de nòmines i assegurances socials, quitances, pagues extraordinàries,


Inspeccions de treball

Preparació, presentació i representació en el procediment d'Inspeccions Laborals i altres procediments davant la Seguretat Social.

Estudis i planificacions

Assessorem als nostres clients sobre costos laborals, nombre òptim de treballadors, estudi de costos laborals, planificació laboral.

Prevenció de riscos

Oferim diferents propostes per a la prevenció de riscos laborals, a través d'empreses de primer nivell i als millors preus.

Càlcul de jubilacions

Gestió i tramitació de pensions contributives i no contributives: jubilació, invalidesa...